May 18, 2024

Σε ένα παρά πολύ θερμό και ευχάριστο κλίμα έγινε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου μας στην αίθουσα του ανανεωμένου καταστήματος του συγχωριανού μας Βαγγέλη Βακόλα, την Κυριακή 22 Γενάρη. Για το καλό αυτού του χρόνου, του 2012, όλοι μας ευχηθήκαμε να πάνε όλα καλά, να  υπάρξει ηρεμία και πατριωτική συμπαράσταση και συμπαράταξη στα μέλη του Δ.Σ. που μοχθούν να βγάλουν σε πέρας τα ευχάριστα και θαυμαστά έργα του Συλλόγου μας.
Το “φλουρί” έλαχε να βρεθεί στο κομμάτι της πίτας που πήρε η Αγγελική Τσέκα. Η ‘τυχερή’ Αγγελική πήρε και το αντίστοιχο δώρο που ήταν η θαλασσογραφία του συγχωριανού μας ζωγράφου (και Προέδρου του Συλλόγου μας) Παντελή Τσάκαλου, ‘τ΄ απάνεμο ακρογιάλι’. Το έργο αυτό δώρισε ο Παντελής στο Σύλλογο για το σκοπό αυτό.
Ήταν  ένα παρά πολύ ωραίο αντάμωμα περίπου 35 συγχωριανών και όπως πάντα η Γιώτα και η Μαρία μόνιμες πια εθελόντριες, μας εξέπληξαν για μια ακόμη φορά με την αρχοντιά τους στην παρουσίαση της εκδήλωσης.

Συγχαρητήρια σε όλους τους  παρόντες, πρωταγωνιστές και μη και ευχόμαστε τέτοιες ευχάριστες συνάξεις να γίνονται συχνά πέρα από το έθιμο.
Ευχαριστούμε το Βαγγέλη Βακόλα που μας παραχώρησε την αίθουσα του καταστήματός του για το σκοπό αυτό.

Πατήστε εδώ για να δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *