.
Σαν σήμερα πριν ακριβώς 40 χρόνια, στις 26 Μαρτίου του 1979, έκανε τα πρώτα του βήματα ο Σύλλογος μας. Στην Αθήνα στο καφενείο ”Ποσειδών”, οδός Καπνικαρέας και Ανδριαννού στην Πλάκα, έγινε η πρώτη συγκέντρωση των Αετιωτών για να ιδρύσουν ένα σωματείο που θα ενώνει και θα παρέχει αλληλεγγύη και συνεργασία στους απανταχού Αετιώτες. Εμπνευστής και πρωτεργάτης αυτής της προσπάθειας ήταν ο Λεωνίδας Χ. Καρανάσιος ο οποίος προσπαθούσε να κινητόποιήσει και να πείσει όλους τους Αετιώτες που ζούσαν στην Αθήνα για την αναγκαιότητα ύπαρξης ενός φορέα που θα ενώνει και θα διατηρεί την επαφή με τον τόπο καταγωγής τους.
Αφού λοιπόν συγκεντρώθηκαν πήραν την απόφαση ίδρυσης Σωματείου υπό την επωνυμία Μορφωτικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Αετού Τρικάλων ” Η Αγία Παρασκευή”. Διορίστηκε προσωρινή τριμελής διοικούσα επιτροπή με πρόεδρο τον Λεωνίδα Χ. Καρανάσιο, γραμματέα τον Νικόλαο Γ. Τσάκαλο και ταμία τον Ιωάννη Χ. Γλαβά. Ανέθεσαν στον πληρεξούσιο δικηγόρο Δημήτρη Γ. Τσάκαλο για να προβή σε όλες τις ενέργειες που απαιτούνταν για τη σύσταση και αναγνώριση του υπό ίδρυση σωματείου.




Το πρώτο πρακτικό της ίδρυσης του Συλλόγου
Στις 12 Μαϊου σε συνεργασία με τον πληρεξούσιο δικηγόρο αφου ανεγνώσθη το σχέδιον του καταστατικού έγιναν οι απαραίτητες τροποποιήσεις, βελτιώσεις σύμφωνα με τον σκοπόν για τον οποίο συνεστήθη ο Σύλλογος και για την απρόσκοπτη λειτουργία του.
Στις 27 Ιουλίου το καταστατικό ανεγνώσθει στην πλατεία του Αετού στους χωριανούς σε γενική συνέλευση όπου και εγκρίθηκε παμψηφεί. Κατόπιν αυτού η Διοικούσα επιτροπή ανέθεσε στον δικηγόρο να ενεργήσει για την έγκριση, αναγνώριση και δημοσιοποίηση του καταστατικού.
Οι πρώτες αρχαιρεσίες για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου έγιναν στις 10 Φεβρουαρίου 1980 στην αίθουσα Παντοπωλών(Σοφοκλεους 47) με την παρουσία 54 χωριανών οι οποίοι εξέλεξαν το 7μελές συμβούλιο. Στις 25 Φεβρουαρίου αυτό συνεστήθει σε σώμα με πρόεδρο τον Παύλο Κουτσογιάννη, αντιπρόεδρο τον Ιωάννη Καρανάσιο, γραμματέα τον Νίκο Γ. Τσάκαλο, ταμία τον Κώστα Καυκιά και μέλη τους Ιωάννη Γλαβά, Λεωνίδα Καρανάσιο και Παναγιώτη Κόγκο.


Πρακτικό της εκλογής του 1ου Διοικητικού Συμβουλίου
Έτσι λοιπόν ο Σύλλογος ξεκίνησε σιγά σιγά μια πορεία μέχρι τις μέρες μας. Τον Μάρτιο διοργανώθηκε η πρώτη χοροεσπερίδα στην Αθήνα στην ταβέρνα ”ο Παύλος” στο Παγκράτι, χώρος ο οποίος αποδείχθηκε πολύ μικρός για να χωρέσει όλους τους Αετιώτες οι οποίοι προσήλθαν μαζικά. Το Δημοτικό συκρότημα του Γ. Βούκια συνόδευσε μουσικά την εκδήλωση. Το συγκρότημα αυτό ήταν για πολλά χρόνια ο μόνιμος μουσικός εκφραστής των πανηγυριών και των εκδηλώσεων του χωριού μας.
Ο Σύλλογος ακολούθησε μια πορεία 16 χρόνων έως ότου αδρανοποιηθεί το 1995. Μέσα σε αυτά τα χρόνια διοργάνωσε πολλούς χορούς στην Αθήνα και στα Τρίκαλα, προέβη σε εξωραϊστικές παρεμβάσεις στο χωριό με κυριότερη την ανακατασκευή του Σχολείου, διοργάνωσε εκδρομές, δημιουργία ομάδας ποδοσφαίρου, εξέδωσε ημερολόγια, συνεργάστηκε με την κοινότητα, έκανε παρεμβάσεις σε δημόσιους φορείς και γενικά παρουσίασε μια σημαντική δραστηριότητα για το χωριό. Τον Νοέμβριο του 1982 απεφασίσθει η τροποποίηση του καταστατικού. Απαλείφθηκε ο διακριτικός τίτλος ”Αγία Παρασκευή” γιατί προκαλούσε σύγχυση με ομώνυμο χωριό του νομού Τρικάλων, μειώθηκε το όριο ηλικίας για δικαίωμα εγγραφής από τα 21 στα 18 έτη και έγινε επέκταση του δικαιώματος εγγραφής τακτικών μελών συζύγων και τέκνων των εξ Αετού καταγόμενων γυναικών. Τον Ιανουάριο του 1983 ο Σύλλογος προσχώρησε στην υπό ίδρυση ομοσπονδία εκπολιτιστικών Συλλόγων περιοχής Ασπροποτάμου με έδρα την Αθήνα ορίζοντας αντιπροσώπους τον Γιάννη Καρανάσιο και Κώστα Καυκιά.
Το 1995 σταμάτησε ξαφνικά την λειτουργία του. Ο κυριότερος λόγος ήταν η ατόνηση του ενδιαφέροντος των χωριανών. Έτσι υπήρξε ένα κενό 10 χρόνων ώσπου να επαναδραστηριοποιηθεί το 2005.
Στις 6 Φεβρουαρίου 2005 με πρωτοβουλία του συγχωριανού μας Παντελή Τσάκαλου και με την σύμφωνη γνώμη και άλλων χωριανών έγινε πράξη η ανάγκη να ξαναζωντανέψει ο Σύλλογος. Στην πιτσαρία του Βακόλα στον Βύρωνα συγκεντρώθηκαν αρκετοί Αετιώτες. Εκλέχθηκε το 1ο Διοκητικό Συμβούλιο μετά την 10ετή διακοπή το οποίο συνεστήθει σε σώμα στις 19 Φεβρουαρίου ως εξής: Πρέδρος ο Παντελής Τσάκαλος, αντιπρόεδρος ο Χρήστος Γεροϊτος, γραμματέας ο Θωμάς Μπανταβάνης, ταμίας ο Νίκος Η. Τσάκαλος και μέλη οι Γρηγόρης Μπανταβάνης , Νίκος Λ. Καρανάσιος και Θανάσης Τσέκας. Με μεγάλη όρεξη και διάθεση το νέο συμβούλιο ξεκίνησε μια πορεία προς τα εμπρός δίνοντας νέα πνοή στο χωριό. Η δραστηριότητα και το έργο που συνετελέσθει με την συμπαράσταση και συνδρομή των Αετιωτών και φίλων ξεπέρασε πολλές φορές τα όρια και τις δυνατότητες του μικρού μας χωριού. Έγιναν πολλές εκδηλώσεις στην Αθήνα στα Τρίκαλα και στον Αετό, διαμορφώθηκε η μεγάλη πλατεία του σχολείου, κατασκευάσθηκε το γήπεδο, οι αποθήκες του Συλλόγου, εκδόθηκε η εφημερίδα, δημιουργήθηκε η ιστοσελίδα του Συλλόγου και άλλα πολλά που δεν είναι της παρούσης να αναφέρουμε. Στην εποχή της οικονομικής κρίσης ο Σύλλογος παρά τις μεγάλες δυσκολίες συνέχισε απρόσκοπτα την λειτουργία του επιτυχώς και συνεχίζει μέχρι και σήμερα.
Όλα τα Διοικητικά Συμβούλια
| 26/3/1979 | ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ | |||||
| ΠΡΟΕΔΡΟΣ | ΚΑΡΑΝΑΣΙΟΣ | ΛΕΩΝΙΔΑΣ | ||||
| ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ | ΤΣΑΚΑΛΟΣ Γ. | ΝΙΚΟΛΑΟΣ | ||||
| ΤΑΜΙΑΣ | ΓΛΑΒΑΣ Χ. | ΙΩΑΝΝΗΣ | ||||
| 10/2/1980 | ||||||
| ΠΡΟΕΔΡΟΣ | ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ | ΠΑΥΛΟΣ | ||||
| ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ | ΚΑΡΑΝΑΣΙΟΣ | ΙΩΑΝΝΗΣ | ||||
| ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ | ΤΣΑΚΑΛΟΣ Γ. | ΝΙΚΟΛΑΟΣ | ||||
| ΤΑΜΙΑΣ | ΚΑΥΚΙΑΣ | ΚΩΝ | ||||
| ΜΕΛΗ | ΓΛΑΒΑΣ Χ. | ΙΩΑΝΝΗΣ | ||||
| ΚΑΡΑΝΑΣΙΟΣ | ΛΕΩΝΙΔΑΣ | |||||
| ΚΟΓΚΟΣ | ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ | |||||
| 13/7/1981 | ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ | |||||
| ΠΡΟΕΔΡΟΣ | ΚΑΡΑΝΑΣΙΟΣ | ΙΩΑΝΝΗΣ | ||||
| 10/1/1982 | ||||||
| ΠΡΟΕΔΡΟΣ | ΓΛΑΒΑΣ Χ. | ΙΩΑΝΝΗΣ | ||||
| ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ | ΚΑΡΑΝΑΣΙΟΣ | ΙΩΑΝΝΗΣ | ||||
| ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ | ΤΣΑΚΑΛΟΣ | ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ | ||||
| ΤΑΜΙΑΣ | ΤΣΑΚΑΛΟΣ | ΓΕΩΡΓΙΟΣ | ||||
| ΜΕΛΗ | ΓΕΡΟΙΤΟΣ | ΧΡΗΣΤΟΣ | ||||
| ΚΑΡΑΝΑΣΙΟΣ | ΣΤΕΛΙΟΣ | |||||
| ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗΣ | ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ | |||||
| 11/2/1983 | ΠΡΟΕΔΡΟΣ | ΚΑΥΚΙΑΣ | ΚΩΝ/ΝΟΣ | |||
| ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ | ΤΖΟΥΔΑ | ΓΕΩΡΓΙΑ | ||||
| ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ | ΚΟΓΚΟΣ | ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ | ||||
| ΤΑΜΙΑΣ | ΓΛΑΒΑΣ | ΚΩΝ/ΝΟΣ | ||||
| ΜΕΛΗ | ΚΑΡΑΝΑΣΙΟΣ Ν. | ΧΡΗΣΤΟΣ | ||||
| ΤΣΑΚΑΛΟΣ Γ. | ΝΙΚΟΛΑΟΣ | |||||
| ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗΣ | ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ | |||||
| 29/1/1985 | ΠΡΟΕΔΡΟΣ | ΚΑΡΑΝΑΣΙΟΣ Ν. | ΧΡΗΣΤΟΣ | |||
| ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ | ΜΠΑΝΤΑΒΑΝΗΣ | ΓΡΗΓΟΡΗΣ | ||||
| ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ | ΜΠΑΝΤΑΒΑΝΗΣ | ΓΕΩΡΓΙΟΣ | ||||
| ΤΑΜΙΑΣ | ΣΙΑΝΑΒΕΛΗΣ | ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ | ||||
| ΜΕΛΗ | ΓΛΑΒΑΣ Α. | ΚΩΝ/ΝΟΣ | ||||
| ΜΠΑΝΤΑΒΑΝΗ | ΜΑΡΙΑ | |||||
| ΤΖΟΥΔΑ | ΓΕΩΡΓΙΑ | |||||
| 13/12/1987 | ΠΡΟΕΔΡΟΣ | ΚΑΥΚΙΑΣ | ΚΩΝ/ΝΟΣ | |||
| ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ | ΚΟΓΚΟΣ | ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ | ||||
| ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ | ΜΠΑΝΤΑΒΑΝΗΣ | ΓΕΩΡΓΙΟΣ | ||||
| ΤΑΜΙΑΣ | ΚΑΡΑΝΑΣΙΟΣ Η. | ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ | ||||
| ΜΕΛΗ | ΚΑΡΑΝΑΣΙΟΣ Ν. | ΧΡΗΣΤΟΣ | ||||
| ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗΣ | ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ | |||||
| Β’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ | ΧΟΝΔΡΟΣ | ΓΕΩΡΓΙΟΣ | ΤΡΙΚΑΛΑ | |||
| 2/12/1989 | ΠΡΟΕΔΡΟΣ | ΤΣΑΚΑΛΟΥ | ΧΡΥΣΟΥΛΑ | |||
| ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ | ΚΑΡΑΝΑΣΙΟΣ | ΙΩΑΝΝΗΣ | ||||
| ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ | ΜΠΑΝΤΑΒΑΝΗΣ | ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ | ||||
| ΤΑΜΙΑΣ | ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ | ΒΟΥΛΑ | ||||
| ΜΕΛΗ | ΚΑΡΑΝΑΣΙΟΣ Ν. | ΧΡΗΣΤΟΣ | ||||
| ΚΑΥΚΙΑΣ | ΚΩΝ/ΝΟΣ | |||||
| ΚΟΓΚΟΣ | ΦΩΤΙΟΣ | |||||
| 21/12/1991 | ΠΡΟΕΔΡΟΣ | ΤΣΑΚΑΛΟΥ | ΧΡΥΣΟΥΛΑ | |||
| ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ | ΚΑΥΚΙΑΣ | ΚΩΝ/ΝΟΣ | ||||
| ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ | ΜΠΑΝΤΑΒΑΝΗΣ | ΕΥΑΓΕΛΛΟΣ | ||||
| ΤΑΜΙΑΣ | ΤΖΟΥΔΑΣ | ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ | ||||
| ΜΕΛΗ | ΓΛΑΒΑΣ | ΚΩΝ/ΝΟΣ | ||||
| ΚΑΡΑΝΑΣΙΟΣ Ν. | ΧΡΗΣΤΟΣ | |||||
| ΚΑΡΑΝΑΣΙΟΥ Α. | ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ | |||||
| 23/3/1994 | ΠΡΟΕΔΡΟΣ | ΚΑΡΑΝΑΣΙΟΣ | ΙΩΑΝΝΗΣ | |||
| ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ | ΜΠΑΝΤΑΒΑΝΗΣ | ΓΕΩΡΓΙΟΣ | ||||
| ΤΑΜΙΑΣ | ΜΑΡΙΝΗ | ΕΛΛΗ | ||||
| 16/2/2005 | |||||
| ΠΡΟΕΔΡΟΣ | ΤΣΑΚΑΛΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ | ||||
| ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ | ΓΕΡΟΙΤΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ | ||||
| ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ | ΜΠΑΝΤΑΒΑΝΗΣ ΘΩΜΑΣ | ||||
| ΤΑΜΙΑΣ | ΤΣΑΚΑΛΟΣ Η. ΝΙΚΟΣ | ||||
| ΜΕΛΗ | ΜΠΑΝΤΑΒΑΝΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ | ||||
| ΚΑΡΑΝΑΣΙΟΣ Λ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ | |||||
| ΤΣΕΚΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ | |||||
| 12/11/2006 | |||||
| ΠΡΟΕΔΡΟΣ | ΤΣΑΚΑΛΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ | ||||
| ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ | ΓΟΥΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ | ||||
| ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ | ΤΣΑΚΑΛΟΣ Η. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ | ||||
| ΤΑΜΙΑΣ | ΚΑΡΑΝΑΣΙΟΣ Λ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ | ||||
| ΜΕΛΗ | ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗ ΒΙΒΙΑΝ | ||||
| ΤΣΑΚΑΛΟΣ Γ. ΧΡΗΣΤΟΣ | |||||
| ΓΕΡΟΙΤΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ | |||||
| 12/12/2008 | |||||
| ΠΡΟΕΔΡΟΣ | ΤΣΑΚΑΛΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ | ||||
| ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ | ΚΑΡΑΝΑΣΙΟΣ Λ. ΧΡΗΣΤΟΣ | ||||
| ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ | ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗ ΒΙΒΙΑΝ | ||||
| ΤΑΜΙΑΣ | ΚΑΡΑΝΑΣΙΟΣ Λ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ | ||||
| ΓΑΒΑΝΑΣ ΗΛΙΑΣ | |||||
| ΚΑΡΑΝΑΣΙΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ | |||||
| 14/8/2010 | ΠΡΟΕΔΡΟΣ | ΤΣΑΚΑΛΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ | |||
| ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ | ΓΟΥΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ | ||||
| ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ | ΤΣΑΚΑΛΟΥ Γ. ΕΛΕΝΗ | ||||
| ΤΑΜΙΑΣ | ΚΑΡΑΝΑΣΙΟΣ Λ.ΝΙΚΟΛΑΟΣ | ||||
| ΜΕΛΗ | ΚΑΡΑΝΑΣΙΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ | ||||
| ΓΟΥΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ | |||||
| ΚΑΡΑΝΑΣΙΟΣ Ν. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ | |||||
| 17/8/2012 | ΠΡΟΕΔΡΟΣ | ΤΣΑΚΑΛΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ | |||
| ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ | ΣΙΑΝΑΒΕΛΛΗΣ ΤΑΚΗΣ | ||||
| ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ | ΚΑΡΑΝΑΣΙΟΣ Λ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ | ||||
| ΤΑΜΙΑΣ | ΜΠΑΝΤΑΒΑΝΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ | ||||
| ΜΕΛΗ | ΚΑΡΑΝΑΣΙΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ | ||||
| ΓΛΑΒΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ | |||||
| 11/8/2014 | ΠΡΟΕΔΡΟΣ | ΤΣΑΚΑΛΟΣ Ν. ΗΛΙΑΣ | |||
| ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ | ΓΛΑΒΑΣ ΑΘ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ | ||||
| ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ | ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ Α. ΗΛΙΑΣ | ||||
| ΤΑΜΙΑΣ | ΜΠΑΝΤΑΒΑΝΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ | ||||
| ΜΕΛΗ | ΤΣΑΚΑΛΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ | ||||
| ΤΣΑΚΑΛΟΣ ΠΑΡΙΣ | |||||
| ΚΑΡΑΝΑΣΙΟΣ Ν.ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ | |||||
| 13/8/2016 | ΠΡΟΕΔΡΟΣ | ΚΑΡΑΝΑΣΙΟΣ Λ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ | |||
| ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ | ΤΣΑΚΟΒΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ | ||||
| ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ | ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ ΗΛΙΑΣ | ||||
| ΤΑΜΙΑΣ | ΤΣΑΚΑΛΟΣ Ν. ΗΛΙΑΣ | ||||
| ΜΕΛΗ | ΤΣΑΚΑΛΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ | ||||
| ΓΛΑΒΑΣ | ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ | ||||
| ΚΑΡΑΝΑΣΙΟΣ ΛΑΜΠΡΟΣ | |||||
| 13/8/2018 | ΠΡΟΕΔΡΟΣ | ΚΑΡΑΝΑΣΙΟΣ Λ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ | |||
| ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ | ΤΣΙΑΚΟΒΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ | ||||
| ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ | ΚΑΡΑΝΑΣΙΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ | ||||
| ΤΑΜΙΑΣ | ΓΛΑΒΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ | ||||
| ΜΕΛΗ | ΜΠΑΝΤΑΒΑΝΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ | ||||
| ΤΣΑΚΑΛΟΣ Η. ΝΙΚΟΣ | |||||
| ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ ΗΛΙΑΣ | |||||
Η μαγιά που δημιούργησαν οι παλιοί 40 χρόνια πριν έπιασε τόπο. Η πορεία του Συλλόγου μας που εκφράζει το μικρό ορεινό χωριό μας είναι αξιοζήλευτη. Χρέος μας να την διατηρήσουμε ατόφια στο μέλλον και να την μεταφέρουμε στις επόμενες γενιές.
*** Όλα τα στοιχεία αντλήθηκαν από τα επίσημα πρακτικά του Συλλόγου. Αναλυτικό ιστορικό του Συλλόγου δεν είναι εφικτό να παρουσιαστεί αυτή την στιγμή. Χρειάζεται η συμμετοχή, η εργασία και η συνεργασία πολλών ατόμων για να πραγματοποιηθεί, κάτι που ευελπιστούμε να γίνει στο μέλλον.
Το άρθρο έχει {hits}680{/hits} αναγνώσεις