April 30, 2024

Ο Παντελής Τσάκαλος, εκτός από συνταξιούχος του ΥΠΕΧΩΔΕ και πρώην πρόεδρος  του Μορφωτικού και Εξωραιστικού Συλλόγου Αετού Τρικάλων, αθλητής με συμμετοχές σε πανελλήνιους αγώνες βετεράνων δηλώνει και ζωγράφος επί 50ετίας.Έχει στο ενεργητικό του πέντε ατομικές εκθέσεις, τρείς στον Φιλολογικό Σύλλογο Παρνασσός και συμμετοχή σε αρκετές ομαδικές εκθέσεις.

 

 

 

 

 

 

 

 

Η μεγαλυτερή όμως συνεισφορά τα τελευταία τρία χρόνια είναι αυτή ,που γίνεται αφιλοκερδώς ,στα παιδάκια του χωριού μας .Με μεγάλη όρεξη και μεράκι περνάει καθημερινά την ώρα του, τα καλοκαίρια, στην αίθουσα του σχολείου, μεταλαμπαδεύοντας την ομορφιά της  ζωγραφικής στους μικρούς Πικασούληδες του χωριού. Με αγάπη και υπομονή κατάφερε να γεμίσει ξανά την αίθουσα του σχολείου του χωριού με φωνούλες παιδιών ,με καμβάδες και χαρτιά χρωματισμένα από τα χεράκια των μικρών δημιουργών τους.

Το  Δ.Σ θέλει να ευχαριστήσει τον Παντελή που μέσα από τον καμβά αποτυπώνει την αστείρευτη πηγή ζωής και δράσης που τον διακατέχει και τον ευχαριστούμε που μαθαίνει τα παιδιά μας να διαφεύγουν από την καθημερινότητα με την τέχνη της ζωγραφικής δημιουργώντας τους όμορφες παιδικές αναμνήσεις με νοερά ταξίδια.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *