April 17, 2026
alt

alt

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο εξελέγη μετά τις αρχαιρεσίες που έγιναν στην πλατεία του σχολείου του Αετού στις 17 Αυγούστου το απόγευμα. Οι 7 Αετιώτες που έβαλαν υποψηφιότητα εξελέγησαν παμψηφεί από τα μέλη που παρευρίσκοντο στην γενική συνέλευση. Λόγω μη ύπαρξης άλλων υποψηφιοτήτων δεν έγινε τελικά μυστική ψηφοφορία και έτσι η εκλογή των νέων μελών έγινε δια ανατάσεως της χειρός. Δεν υπήρξε αρνητική ψήφος.Ψήφισαν τα μέλη που ήταν ταμειακώς εντάξει (η  κατώτερη ετήσια συνδρομή ορίστηκε στα 5 ευρώ). Παρευρέθηκαν περίπου 65 χωριανοί. Τα  μέλη που θα απαρτιζουν το νέο ΔΣ είναι τα εξής:

Τσάκαλος Παντελής

Καρανάσιος Στέλιος

Σιαναβέλλης Τάκης

Καρανάσιος Νίκος

Καρανάσιος Δημήτριος

Μπανταβάνης Νεκτάριος

Χονδρός Ντίνος

Αναπληρωματικό μέλος εξελέγη η Παπαδοπούλου-Σιαναβέλλη Σταυρούλα.

 Για την Εξελεγκτική Επιτροπή:

Κόγκος Αθανάσιος

Γούλας Παναγιώτης

Μπανταβάνης Ευάγγελος

Νέο αίμα στο Σύλλογο

Τρία νέα μέλη μπήκαν στο νέο ΔΣ εκ των οποίων ο Νεκτάριος Μπανταβάνης και ο Ντίνος Χονδρός είναι μικροί σε ηλικία κάτι το οποίο αναμένεται να δώσει μια δυναμική και μια νέα ώθηση στη λειτουργία του Συλλόγου. Αυτό θα αποτελέσει επίσης το έναυσμα να ασχοληθούν στο μέλλον με τα κοινά  και άλλοι νέοι του χωριού. Αυτή η ανανέωση ήταν ένα ενθαρυντικό γεγονός μιας και πάντα υπήρχε ένα πρόβλημα στο θέμα της συμμετοχής και δικαίως θεωρείται το σπουδαιότερο γεγονός σε αυτές τις εκλογές.

Η Γενική Συνέλευση 

Πριν την διενέργεια των εκλογών έγινε η γενική συνέλευση του Συλλόγου όπου αναλύθηκαν τα πεπραγμένα του Συλλόγου απο τον Πρόεδρο Παντελή Τσάκαλο, έγινε ο οικονομικός απολογισμός απο τον ταμία Νίκο Καρανάσιο και τέλος ακολούθησε η έκθεση της ελεγκτικής επιτροπής απο τον Γρηγόρη Μπανταβάνη. Ακολούθησαν τοποθετήσεις -προτάσεις απο τα μέλη του Συλλόγου αλλά και του ΔΣ  και συζητήθηκαν πολλά θέματα. Κυριάρχησε το θέμα που αφορά τις οφειλές του Συλλόγου προς τρίτους (μαστόρους). Η οικονομική κρίση αλλά και η γενικότερη  κοινωνική κατάσταση που επικρατεί έχει δημιουργήσει μια ανασφάλεια σε όλους μας και για πρώτη φορά υπήρξαν κάποια ερωτήματα και ζητήθηκαν εξηγήσεις σχετικά με το ύψος αυτής της οφειλής. Ο Σύλλογος  παράγει σημαντικό έργο όλα αυτά τα χρόνια και ως εκ τούτου πάντα όφειλε κάποια χρηματικά ποσά τα οποία και κατάφερε να αποπληρώσει. Αυτή τη στιγμή τα χρήματα που οφείλει έχουν να κάνουν με τα έργα κατασκευής του γηπέδου. Μέρος αυτών έχουν δοθεί  απο κάποιους απο εμάς  σαν βοήθεια προς τον Σύλλογο. Δόθηκαν οι απαραίτητες εξηγήσεις- διευκρινήσεις  και όλοι συμφώνησαν ότι στο μέλλον ο Σύλλογος  ενωμένος πρέπει να κινηθεί ποιό συντηρητικά με βασικό του στόχο να αποπληρώσει και αυτήν την οφειλή  κάτι που είναι εφικτό. Παράλληλα  θα κινηθεί με μικρής εμβέλειας έργα και εθελοντική εργασία για την αποπεράτωση του γηπέδου. Στο τέλος εγκρίθηκαν παμψηφεί ο οικονομικός απολογισμός  και τα πεπραγμένα του Συλλόγου δι΄ανατάσεως της χειρός.

Στην Γενική συνέλευση πρόεδρος ήταν ο Θανάσης Κόγκος και γραμματέας η Βίβιαν Κουτσογιάννη. Παρών ήταν και ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Γιώργος Χονδρός ο οποίος δήλωσε ότι θα είναι όπως πάντα κοντά στο χωριό και το Σύλλογο.

Πριν ξεκινήσει η γενική συνέλευση έγινε η βράβευση όσων συμμετείχαν στους πρώτους αγώνες στίβου που διεξήχθησαν την πρήγούμενη μέρα στο νέο γήπεδο του Αετού.

 

Όσον αφορά το θέμα της διαφωνίας κάποιων χωριανών για τον χώρο που θα έπρεπε να γίνει η συνέλευση  έχουμε να πούμε τα εξής: Τα μέλη του εκάστοτε ΔΣ και οι αποφάσεις τους  πρέπει να γίνονται σεβαστές, γι αυτό εκλέγονται κιόλας. Όποιος έχει την οποιαδήποτε άλλη  άποψη έχει το δικαίωμα να την καταθέσει στη γενική συνέλευση η να θέσει υποψηφιότητα , αυτό  άλλωστε είναι και το νόημα της δημοκρατίας.

{phocagallery view=categories|imagecategories=1|imagecategoriessize=0|hidecategories=1,2,3,4,5,6,7,9,8,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20,21,22,41,42,43,44,45,51,52,53,54}

Νίκος Καρανάσιος

Γραμματέας του  Συλλόγου

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *