April 18, 2024
xoros paxtouriou10_2_13

xoros paxtouriou10_2_13

Την Κυριακή το μεσημέρι 10 Φλεβάρη έγινε στην ωραία αίθουσα του αναψυκτηρίου του Δήμου Ηλιούπολης η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και συνάμα η χοροεσπερίδα των συμπατριωτών μας Παχτουριωτών. Είναι η πρώτη του νέου συμβουλίου της Αδελφότητας με πρόεδρο τον Κώστα Βασιλάρα και της 17μελούς επιτροπής που ανέλαβε τις τύχες του Συλλόγου.

Παρόντες ήταν ο σύμβουλος του Δήμου Πύλης για την περιοχή μας και πρόεδρος του Συλλόγου της Λαφίνας Κώστας Βλάχος, εκπρόσωπος από το Δήμο Ηλιούπολης και ο Χρήστος Ντίνας απο την Νεράιδα. Απο τον Αετό ο πρόεδρος του Συλλόγου Παντελής Τσάκαλος και ο γραμματέας Νίκος Καρανάσιος. Επισης τίμησαν την εκδήλωση πάνω απο είκοσι Αετιώτες.

Το χορευτικό απο νεαρές  και νεαρούς  Παχτουριώτες ήταν το πρώτο που θαυμάσαμε μιας και ο Κώστας μαζί με τον Παναγιώτη Γκούβα κρατούν ψηλά την γνωστή μας ”Ήλιδα” και η οποία έδωσε το παρον με πάνω απο 50 άτομα. Παρών ήταν και ο αιδεσιμώτατος Παπαγιώργης με την οικογένειά του. Τα όργανα πολύ καλά με ποικιλία στα τραγούδια.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των παραγόντων της Αδελφότητας οι παρόντες ξεπερνούσαν τους 250. Ελπιδοφόρο μήνυμα απο τους Παχτουριώτες που θα μπορούσαν να είναι άλλοι τόσοι.

Το φαγητό καλό όπως και το κρασί. ‘Ηταν ευκαιρία να ξαναειδωθούν πολλοί Αετιώτες με πολλούς Παχτουριώτες φίλους.

Η γιορτή ξεκίνησε στις 2.30 το μεσημέρι και τελείωσε στις 7 το απόγευμα.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά του νέου ΔΣ και καλή επιτυχία στο μέλλον και πάντα με το χαμόγελο και τη ζωντάνια του …πρώτου ενθουσιασμού!  

Το βίντεο της εκδήλωσης είναι από την ιστοσελίδα του συγχωριανού μας Δ. Τσάκαλου www.dovroi.gr

 

 

{hits}272{/hits} αναγνώσεις

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *