April 30, 2024
alt

alt

Τέσσερις νέοι Αετιώτες πέτυχαν φέτος την είσοδό τους στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας. Μετά τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το Υπουργείο Παιδείας πριν λίγες μέρες  και με τις πληροφορίες που μπορέσαμε να συγκεντρώσουμε οι νέοι επιτυχόντες είναι οι εξής: 

1. Η  Δήμητρα Καρανάσιου κόρη του Στέλιου Καρανάσιου και της Γεωργίας Μανιάτη εισάγεται στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο  (ΑΣΟΕΕ) της  Αθήνας.

alt

Η Δήμητρα Καρανάσιου

 

2. Ο Γιάννης Κόγκος υιός του Φώτη Κόγκου και της Ευαγγελίας Χριστοδουλάκη  εισάγεται στο Πάντειο Πανεπιστήμιο κοινωνικών και πολιτικών επιστημών της Αθήνας.

alt

Ο Γιάννης Κόγκος

3. Η Σοφία Νικολοπούλου κόρη του Γεωργίου Νικολόπουλου και της Φωτεινής Τσακάλου εισάγεται στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας στο τμήμα Χημείας.

alt

Η Σοφία και ο Άγγελος Νικολόπουλος

4. Ο Άγγελος Νικολόπουλος υιός του Γεωργίου Νικολόπουλου και της Φωτεινής Τσακάλου εισάγεται στο τμήμα της Νομικής σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου της Αθήνας

 

Το ΔΣ του Συλλόγου συγχαίρει τους νέους συγχωριανούς μας για αυτό το επιτυχές βήμα στη ζωή τους και τους εύχεται καλές σπουδές και καλό πτυχίο.

*Αν υπάρχει και άλλος επιτυχών παρακαλούμε να επικοινωνήσει μαζί μας για να το δημοσιεύσουμε. Τα στοιχεία επικοινωνίας μπορείτε να τα βρείτε στην προηγούμενη ανακοίνωση που είχαμε αναρτήσει.

 

ΝΚ

Το άρθρο έχει {hits}353{/hits} αναγνώσεις


 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *