May 18, 2024

Ήταν μια συγκινητική βραδιά. Κρύο και παγωνιά έξω απο την ταβέρνα ‘ΤΑ ΑΗΔΟΝΙΑ’. Και μέσα οι Αετιώτες με τους φίλους τους χόρευαν ασταμάτητα. Το θερμόμετρο στα ύψη. Κόντρα στην καταπίεση της τρόικας και των υπόλοιπων δυναστών της φτωχής μας τσέπης, ο Σύλλογός μας με τους πιστούς Αετιώτες καταφέρνει το απίστευτο. Έστω και τώρα. Όταν άλλοι Σύλλογοι δεν τολμήσανε εμείς συνεχίσαμε. Γιατί; Γιατί η αγάπη των Αετιωτών για το χωριό τους και το έργο του Συλλόγου είναι το κίνητρο. Και η αγάπη στα ύψη. Ο Παναγιώτης Σιαναβέλης δεν κατέβηκε από το χωριό. Όμως πρόσφερε συγκινητικά 100 ευρω. Όπως επίσης και οι άλλοι ήρωες χειμωνιάτες, ο Θωμάς με τη Πόπη και ο Βάιος Τεντολούρης, πρόσφεραν δώρα στο Σύλλογο αλλά και για τους υπόλοιπους που δεν ήρθαν ξέραμε πως είχαμε τη σκέψη τους και την ευχή τους.

Πάνω από 100 άτομα μαζί με την όμορφη ορχήστρα των Κολτσίδα -Τσάκαλου και την άοκνη προσπάθεια των μελών του Δ.Σ., του Νίκου Καρανάσιου, του Πάνου Γούλα, του Γιώργου Γούλα, του Δημήτρη Καρανάσιου και του προέδρου του Συλλόγου Παντελή Τσάκαλου, συνετέλεσαν στην επιτυχία της πιο όμορφης βραδιάς στα Τρίκαλα. Η έκπληξη  ωστόσο του χορευτικού ομίλου Τρικάλων υπό την αιγίδα του Παναγιώτη Μάνου ήταν εκείνο που ανέβασε την βαθμολογία της προσπάθειας του Συλλόγου και αυτό το χρωστάμε εν πολλοίς στον συγχωριανό μας Ηλία Κουτσογιάννη, που φρόντισε να παραστεί το χορευτικό.

Μπορεί να μην είχαμε το ανάλογο οικονομικό αποτέλεσμα όμως και αυτό ήταν θαύμα. Μας ενδιαφέρει η παρουσία των αγαπημένων μας χωριανών και των καλών μας φίλων. Μας τίμησαν:  ο ιερέας του χωριού μας Κων/νος Χονδρός, ο Αντιδήμαρχος Πύλης Αθανάσιος Πλαβός, ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητος του χωριού μας Χονδρός Γεώργιος, o Πέτρος Τεντολούρης Δημοτικός σύμβουλος της πρώην κοινότητας Νεράιδας στο Δήμο Πυλης, ο Πρόεδρος των Σαρακατσάνων του Νομού Τρικάλων Χρήστος Ρούσας, ο Πρόεδρος του ΚΤΕΛ Τρικάλων Νιαβής Δημήτριος και πολλοί φίλοι, όπως ο μανάβης των ορέων Νίκος Αναστασίου, τους οποίους ευχαριστούμε για την παρουσία τους. Επίσης ευχαριστούμε όλους όσους μας βοήθησαν με τα δώρα τους (πάνω από 20 δώρα).

Τώρα στις 18 Φλεβάρη θα ξαναδοκιμαστούν οι προσπάθειες μας στην Αθήνα. Κόντρα πάλι στο μεγάλο ποτάμι της ακρίβειας και της οικονομικής αφαίμαξης. Θα πετύχουμε.

Με τη φροντίδα του Ηλία Κουτσογιάννη και του Θωμά Μπαταβάνη από το ιστολόγιο του Συλλόγου μας θα δουν όλοι βίντεο και φωτογραφίες από το όμορφο βράδυ του Σαββάτου στις 28 Γενάρη στα Τρίκαλα.

Πατήστε εδώ για να δείτε φωτογραφίες από το χορό

Πατήστε εδώ για να δείτε video με το γλέντι αλλά και δυό λόγια από τον Πρόεδρο του Συλλόγου στο site Trikalaola.gr

Πατήστε εδώ για να δείτε Video από το χορό όπως το τράβηξε ο Ηλ. Κουτσογιάννης

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *