Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας και ο χορός του Συλλόγου,το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο ΝΤΙΝΑS, στα Τρίκαλα.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος Πύλης κος Μαράβας και ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας κος Μπόλης.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με την υποδοχή του κόσμου από την πρόεδρο του συλλόγου, η οποία έκανε μια αναδρομή στο ιστορικό της δημιουργίας του Συλλόγου, από το 1979 μέχρι τώρα και την ανάγκη στήριξης του μιας και είναι ουσιαστικός φορέας ανάπτυξης του οικισμού μας. Στη συνέχεια μίλησε για τη σπουδαιότητα των έργων που έχουν γίνει στο χωριό μας και στην δημιουργία καινούριων,πάντα με την στήριξη των συγχωριανών.
Τέλος ευχαρίστησε,τους τοπικούς φορείς,το ξενοδοχείο ΝΤΙΝΑΣ για την φιλοξενία του, τους δωροθέτες που με την ευγενική τους χορηγία πραγματοποιήθηκε η λαχειοφόρος,και φυσικά τους συγχωριανούς που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση όπως και τους φίλους του Συλλόγου!