May 5, 2024

Υποσχεθήκαμε έστω και  χειμωνιάτικα να παρουσιάσουμε την εξέλιξη τού δύσκολου όπως εξελίχθηκε, αλλά πραγματικά μεγαλεπήβολου έργου του ΓΗΠΕΔΟΥ ΣΤΟΝ ΑΕΤΟ.

ΕΝΟΣ ΕΡΓΟΥ  ΠΟΥ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΩΝ 40.000 ΕΥΡΩ. Ενός έργου το οποίο ξεκίνησε πριν πολλά χρόνια από τον τότε αντιπρόεδρο τής κοινότητας ΗΛΙΑ Δ. ΤΣΑΚΑΛΟ αλλά ποτέ δεν ήταν γήπεδο. Παραλάβαμε έναν άθλιο χώρο με την πιο γελοία περίφραξη και ένα τοιχάκι από λιθοσώρια και ένα τεραίν γεμάτο ΚΟΤΡΩΝΕΣ. ΔΩΡΑ ΤΗΣ… ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ!!!! Δοκάρια δεν υπήρχαν. Κάπου τα είχαν πεταμένα και κομμένα και χωρίς να ΄χω καμία ιδιότητα και αρμοδιότητα τα κόλλησα παρέα με τον ΗΡΑΚΛΗ και τα στήσαμε με τον ΒΛΑΜΗ …ΕΔΩ ΚΑΙ 8 ΧΡΟΝΙΑ!! Θα επανέλθω γι αυτούς ΤΟΥΣ … ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ και τα τερτίπια των ΑΡΧΟΝΤΩΝ αργότερα.

Αυτή τη στιγμή το έργο βρίσκεται στην τελική ευθεία, αλλά όχι  προς την ολοκλήρωσή του. Για να ολοκληρωθεί θα απαιτηθούν τουλάχιστον 2-3 χρόνια ακόμα και θα πρέπει να έχουν γίνει άλλες  3 εξέδρες και οι προβολείς για τις συναυλίες, το κιόσκι και οι αποθήκες. Αυτή τη στιγμή γίνονται τα σενάζια – τοιχία της περίφραξης και διατήρησης τού εδάφους. Ένα έργο πού αν ο κος ΔΗΜΑΡΧΟΣ  μας βοηθούσε για το χώμα πού ζητήσαμε δεν θα μπαίναμε σε περιπέτειες (ήδη μπαίνουμε). Στις φωτογραφίες και το VIDEO που θα παρακολουθήσετε θα δείτε από κοντά τις προσπάθειες  ενός Σπαρτιάτικου λαού όπως οι Αετιώτες. Να είστε σίγουροι όλοι οι κοντοχωριανοί, πως  τα παιδιά σας, θα συναντηθούν μαζί με τα Αετόπουλα αυτό το καλοκαίρι σε αυτό το χώρο. Για τους άσπονδους ‘φίλους΄ έχουμε εκπλήξεις, αν και  αυτό το έργο  είναι γι αυτούς δυσάρεστη έκπληξη. Ευχαριστούμε τούς χωριανούς μας που ‘μάτωσαν’ με τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ τους, ενάντια σε εκείνους πού ΧΡΩΣΤΟΥΝ ακόμα στον ΑΕΤΟ, πού ακόμα ΛΕΝΕ ΨΕΜΜΑΤΑ. Το χώμα πού χρειάζεται το γήπεδο είναι πάνω από πεντακόσια κυβικά. Έγινε η τσιμεντένια εξέδρα με πρόβλεψη για άλλες τρεις ακόμα.

ΤΟ ΕΡΓΟ ΑΥΤΟ ΟΣΟ ΘΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΘΑ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΖΗΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΤΣΑΚΑΛΟΣ
Πρόεδρος του Συλλόγου

Πατήστε εδώ για να δείτε τις τελευταίες φωτογραφίες από το γήπεδο

Πατήστε εδώ για να δείτε video με την εξέλιξη των εργων του γηπέδου

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *